Referencer

"Guitarduoen spillede til mit 40 års jubilæum hos Lundbeck og leverede en fantastisk lydkulisse. De fomåede at skabe netop den rette blanding af stemningsfuld baggrund og vedkommende musik, som gæsterne aktivt lyttede til. Deres repertoire var utrolig alsidigt og jeg var forbavset over, hvor utrætteligt Erik og Gorm blev ved med at spille til sidste gæst var gået. Kun ærgrer det mig, at jeg denne dag ikke havde mere tid til at lytte til deres fortolkninger af nogle af mine favoritter..."

Klaus Bøgesø

Vice President

H. Lundbeck A/S

 

Kære Erik og Gorm

 

Jeg vil gerne sige jer en stor tak for dejlig musik under vores sejltur i forbindelse med Silkeborg Kommunes vanskabsbybesøg fra Kaiserslautern. Jeres musik var en stor del af en fantastisk oplevelse for vores gæster, hvad de understregede flere gange i løbet af besøget.

 

Med venlig hilsen

 

Morten Skov Mogensen

Udviklingskonsulent

Analyse & Udvikling

 

Fantastisk farverigt og professionelt guitarmusik! Vores kunstgruppe fik til vores udstilling og fernisering en lydkulisse og en musikalsk oplevelse som gav rummet solskin og hjertefryd, de mange gæster blev på en flot måde båret rundt på udstillingen. De varmeste anbefalinger herfra!

 

Thomas Jacobsen

Billedkunstner

Kulturspinderiet i Silkeborg

www.thomaskunst.dk

 

 

Guitarduoen Øland & Hagner • Kontakt gorm@guitarduoen.dk